Workshop: Mentalitatea de antreprenor – potrivită studenților mediciniști?

Societatea Antreprenorială Studențească împreună cu DERMA360, sub egida Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, au plăcerea de a vă invita la prima ediție a workshop-ului Mentalitatea de antreprenor – potrivită studenților mediciniști?  

Fie că îți dorești să devii antreprenor sau nu, prin acest workshop ne propunem să îți oferim o perspectivă de ansamblu asupra mediului antreprenorial și a oportunităților pe care le ai.

Este important să știi ce programe de incubare și accelerare există pe piața locală, care este specificul fiecăruia, pentru a putea alege în viitor programul care ți se potrivește. Vei putea descoperi ce provocări au alți antreprenori, ce probleme întâmpină, ce rețea de sprijin ai în ecosistem și ce resurse locale poți accesa. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea strategiei pentru viitoarele programe de tip start-up și la conturarea unor noi idei ori planuri de afaceri.

Participanții la workshop-ul Mentalitatea de antreprenor – potrivită studenților mediciniști? au oportunitatea să-și exerseze abilitățile antreprenoriale și după încheierea workshopului, în echipa de implementare a unui mic proiect antreprenorial de dermatologie.

 

Cui ne adresăm?
Workshop-ul este dedicat studenților Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în limita locurilor disponibile.

Când? 
Miercuri, 29 septembrie, ora 14:00.

Unde?
Str. Pitar Moș, nr. 20, sector 1, București

Participarea:
Gratuită 

Număr de locuri participanți: 20 (Selecţia participanţilor se va face pe baza momentului înscrierii principiului – „primul venit, primul servit”)

Vă puteți înscrie completând formularul de mai jos, începând de pe data de 08.09.2021 până pe data de 20.09.2021.

https://forms.gle/gCnuZNQBMRYLqBWx7

 

Fii la curent cu cele mai noi oportunități din domeniul antreprenorial accesând paginile SAS-UMFCD: https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd

https://www.instagram.com/sas.umfcd/