Workshop: Necesități și oportunități antreprenoriale în medicină

Vineri, 22 Octombrie 2021, Societatea Antreprenorială Studențească UMFCD în parteneriat cu Societatea Antreprenorială Studențească a Universății Transilvania din Brașov au avut plăcerea să găzduiască primul workshop realizat în colaborare pentru studenții ambelor universități: Necesități și oportunități antreprenoriale în medicină.   

Workshop-ul a avut loc în Aula Universității Transilvania din Brașov, iar speakerii care le-au transmis mai departe studenților pasiunea pentru antreprenoriatul în medicină au fost: Ș.L. Dr. Roxana Nedelcu și Prof. Univ. Dr. Petru Ifteni.  

Dr. Roxana Nedelcu, medic specialist dermatovenerolog și asistent universitar la disciplina Fiziopatologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București este un membru valoros al comunității academice, fiind premiată de către echipa SAS-UMFCD pentru performanțele antreprenoriale din domeniul medical. Este fondatoarea clinicii Derma360.  

 

Dr. Petru Ifteni, medic primar cu specializarea în psihiatrie, prodecan al Facultății de Medicină din cadrul Universității Transilvania din Braşov, manager al Spitalului Clinic de Neurologie şi Psihiatrie din Braşov are o activitate intensă în ecosistemul de sănătate și mai ales în zona universitară. 

 

Cei doi invitați au aboradat o serie de subiecte de interes pentru studenți precum Inovația în sănătate, comunicarea cu pacientul, telemedicina, implementarea noilor tehnologii, dar și dezvoltarea de proiecte antreprenopriale în domeniul medical.

 

Cursul a fost foarte apreciat de către studenții participanți și suntem siguri că acesta este doar începutul unui parteneriat de lungă durată între cele două Societăți Antreprenoriale.

 

Continuă să urmărești evenimentele organizate de SAS-UMFCD pe canalele noastre de socializare:

https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd/

https://www.instagram.com/sas.umfcd/

 

Urmărește SAS Universitatea Transilvania din Brașov: 

https://sas.unitbv.ro/