Testimoniale Student Antreprenor – Ediția a II-a – #1

Odată cu finalizarea celei de-a II-a ediții a programului ”Student Antreprenor” este momentul să aflăm ce cred participanții despre acesta prin intermediul seriei ”Testimoniale Student Antreprenor”.

Suntem recunoscători pentru anul acesta în care am avut norocul de a cunoaște alți participanți entuziasmați de antreprenoriat prin noua ediție a proiectului Student Antreprenor. Suntem nerăbdători să le urmărim evoluția în următoarea perioadă. însă până atunci, sperăm ca impresiile lor să vă ajute pentru rezoluțiile de Anul Nou.

„Ceea ce este cu totul diferit la cursurile SAS, față de celelalte cursuri cu care am fost obișnuită de-a lungul liceului și facultății, este faptul că înveți într-o manieră interactivă, prin jocuri, lucru în echipă și brainstorming. Pot spune că în urma acestui curs am deprins atât cunoștințe de antreprenoriat, cât și lecții care mă vor ajuta de-a lungul vieții in absolut orice domeniu.

În cazul meu, cel mai mare impact l-au avut următoarele:

•Prin colaborare, poți obține rezultate mult mai bune, într-un timp mai scurt și cu eforturi mai puține (Nu trebuie sa faci mereu totul pe cont propriu).

•Goalurile pe care ți le setezi trebuie mereu să fie urmate de o componentă temporală (ex: îmi propun sa învăț o limbă străină în 3 ani). Altfel, riscă să rămână doar niște visuri, fără a se concretiza.

•Poți avea ceva de învățat de la oricine. De asemenea, am avut privilegiul să întâlnesc persoane excepționale, începând cu trainerii, și continuând cu participanții la curs și mentorii pe care i-am întâlnit la diferite workshopuri, persoane care m-au inspirat și alături de care am creat un cadru prietenos, prielnic pentru a învăța primii pași în lumea antreprenoriatului.Recomand în totalitate cursurile SAS, pentru mine reprezentând cea mai benefică experiență extra-curriculară de până acum.” 

Ana Maria Catrina
studentă la Medicină, anul 3

Continuă să urmărești seria ”Testimoniale Student Antreprenor” pentru a afla și alte opinii despre cea de-a II-a ediție a programului ”Student Antreprenor” prin intermediul canalelor noastre de socializare:

https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd/

https://www.instagram.com/sas.umfcd/