Testimoniale Student Antreprenor – Ediția a II-a – #2

Odată cu finalizarea celei de-a II-a ediții a programului ”Student Antreprenor” este momentul să aflăm ce cred participanții despre acesta prin intermediul seriei ”Testimoniale Student Antreprenor”.

Suntem recunoscători pentru anul acesta în care am avut norocul de a cunoaște alți participanți entuziasmați de antreprenoriat prin noua ediție a proiectului Student Antreprenor. Suntem nerăbdători să le urmărim evoluția în următoarea perioadă. însă până atunci, sperăm ca impresiile lor să vă ajute pentru rezoluțiile de Anul Nou.

”Cursurile SAS au fost fără îndoială, ceva special. Nu au semănat cu absolut nimic legat de liceu sau facultate, totul a fost bazat pe comunicare eficientă și gândire creativă.Cel mai mult m-a marcat vizita la cabinetul stomatologic al doamnei doctor Rizea Cristina. O persoană foarte deschisă și binevoitoare, ne-a primit cu mare căldură în biroul ei și ne-a introdus ușor, ușor în lumea unde stomatologia cunoaște puterea business-ului.Mă bucur că nu am pierdut șansa de a mă înscrie la aceste cursuri!” 

Ștefan-Andrei Voiculescu
student la Medicină Dentară, anul 1

Continuă să urmărești seria ”Testimoniale Student Antreprenor” pentru a afla și alte opinii despre cea de-a II-a ediție a programului ”Student Antreprenor” prin intermediul canalelor noastre de socializare:

https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd/

https://www.instagram.com/sas.umfcd/