Testimoniale Student Antreprenor – Ediția a II-a – #3

Odată cu finalizarea celei de-a II-a ediții a programului ”Student Antreprenor” este momentul să aflăm ce cred participanții despre acesta prin intermediul seriei ”Testimoniale Student Antreprenor”.

Suntem recunoscători pentru anul acesta în care am avut norocul de a cunoaște alți participanți entuziasmați de antreprenoriat prin noua ediție a proiectului Student Antreprenor. Suntem nerăbdători să le urmărim evoluția în următoarea perioadă. însă până atunci, sperăm ca impresiile lor să vă ajute pentru rezoluțiile de Anul Nou.

”Proiectul Student Antreprenor a reușit să acopere un gol existent până acum în devenirea unui student pasionat de domeniul antreprenorial. Sunt foarte pasionată de acest subiect, motiv pentru care m-am implicat în diferite activități ce pregătesc studenții pentru domeniul de business, însă a fost o surpriză extrem de plăcută apariția Societății Antreprenoriale Studențești în cadrul UMFCD.Consider că este o experiență minunată din care ai foarte multe de învățat atât despre domeniul antreprenorial, cât și despre tine ca persoană. Din punctul meu de vedere, domeniul medical și domeniul antreprenorial se îmbină foarte bine, întrucât medicina are nevoie de inovație și de oameni inovatori care să dezvolte proiecte prin care să aducă plus valoare. De aceea, eu îmi doresc să continui să mă implic în astfel de proiecte și să acumulez cât mai multe cunoștințe necesare dezvoltării unui business.”

Raluca-Andreea Radu
studentă la Medicină, anul 5

Continuă să urmărești seria ”Testimoniale Student Antreprenor” pentru a afla și alte opinii despre cea de-a II-a ediție a programului ”Student Antreprenor” prin intermediul canalelor noastre de socializare:

https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd/

https://www.instagram.com/sas.umfcd/