Testimoniale Student Antreprenor – Ediția a II-a – #4

Odată cu finalizarea celei de-a II-a ediții a programului ”Student Antreprenor” este momentul să aflăm ce cred participanții despre acesta prin intermediul seriei ”Testimoniale Student Antreprenor”.

Suntem recunoscători pentru anul acesta în care am avut norocul de a cunoaște alți participanți entuziasmați de antreprenoriat prin noua ediție a proiectului Student Antreprenor. Suntem nerăbdători să le urmărim evoluția în următoarea perioadă. însă până atunci, sperăm ca impresiile lor să vă ajute pentru rezoluțiile de Anul Nou.

”Cred că primul lucru care m-a impresionat a fost faptul ca eram laolaltă studenți atât de la medicină generală, cât și de la dentară, farmacie și chiar absolvenți de la diverse facultăți din sfera UMF. Mi s-a părut important pentru că am realizat că atunci când ieși din cercul tău restrâns poți da peste oameni faini, oportunități super tari si împreună puteți clădi ceva inovativ.A doua surpriză plăcută a fost programul de mentorat de care nu știam inițial si care a dat culoare schițelor noastre pentru ca am putut vedea concret modele de succes in antreprenoriat și am putut discuta, primi sfaturi și inspirație din partea lor. Am asistat la o ședință de vânzări in cadrul Enayati Medical City și la un consult de-al domnului doctor Enayati ceea ce m-a convins ca le poți face pe amândouă cu succes, nu trebuie să alegi ori antreprenoriat ori medicină, cât timp există pasiune și voință.”

Rodica Cușu
studentă la Medicină, anul 5

Continuă să urmărești seria ”Testimoniale Student Antreprenor” pentru a afla și alte opinii despre cea de-a II-a ediție a programului ”Student Antreprenor” prin intermediul canalelor noastre de socializare:

https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd/

https://www.instagram.com/sas.umfcd/