Testimoniale Student Antreprenor – Ediția a II-a – #5

Odată cu finalizarea celei de-a II-a ediții a programului ”Student Antreprenor” este momentul să aflăm ce cred participanții despre acesta prin intermediul seriei ”Testimoniale Student Antreprenor”.

Suntem recunoscători pentru anul acesta în care am avut norocul de a cunoaște alți participanți entuziasmați de antreprenoriat prin noua ediție a proiectului Student Antreprenor. Suntem nerăbdători să le urmărim evoluția în următoarea perioadă. însă până atunci, sperăm ca impresiile lor să vă ajute pentru rezoluțiile de Anul Nou.

”De ce SAS? Pentru comunitate si oportunități. Pentru a ne aduce contribuția la schimbarea mult așteptată în cadrul sistemului medical românesc. Se spune ca oportunitățile ti le creezi singur. Și așa este. Dar in cadrul programului Student Antreprenor organizat de SAS am fost surprins să văd câte oportunități mi-au fost puse in față fără sa fie meritul meu. Și pentru asta, pe aceasta cale, vreau sa le mulțumesc colegilor si prietenilor mei din organizare, care au muncit pentru asta. Nu este un curs care să te transforme peste noapte într-un antreprenor de succes. Pentru mine a fost o cărămidă în plus la zidul pe care încerc sa-l clădesc. Succesul este un drum lung care, in ciuda ironiei, este pavat cu eșecuri. Am învățat ca nu trebuie sa îmi fie frică de greșeală și că fiecare idee are valoare. Dincolo de vorbe, este despre “a face”. Și aici este responsabilitatea fiecăruia. Nu te aștepta ca cineva să iți vândă vreo idee câștigătoare sau să lucreze la visul si viziunea ta. Am format o comunitate prietenoasă in care ne ajutăm unul pe celălalt, dar responsabilitatea este individuală.”

Alfred Stoica
student la Medicină, anul 4

Continuă să urmărești seria ”Testimoniale Student Antreprenor” pentru a afla și alte opinii despre cea de-a II-a ediție a programului ”Student Antreprenor” prin intermediul canalelor noastre de socializare:

https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd/

https://www.instagram.com/sas.umfcd/