Testimoniale Student Antreprenor – Ediția a II-a – #6

Odată cu finalizarea celei de-a II-a ediții a programului ”Student Antreprenor” este momentul să aflăm ce cred participanții despre acesta prin intermediul seriei ”Testimoniale Student Antreprenor”.

Suntem recunoscători pentru anul acesta în care am avut norocul de a cunoaște alți participanți entuziasmați de antreprenoriat prin noua ediție a proiectului Student Antreprenor. Suntem nerăbdători să le urmărim evoluția în următoarea perioadă. însă până atunci, sperăm ca impresiile lor să vă ajute pentru rezoluțiile de Anul Nou.

”Experiența cursului de antreprenoriat a fost una foarte plăcută! Mi-am dorit mult să particip. Am aplicat la ambele ediții și am fost acceptată la a doua, fapt pentru care sunt recunoscătoare. Cel mai mult am apreciat atmosfera creată de traineri. Faptul că ne-am vorbit la persoana a doua singular, că fiecare ședință începea cu „Bună seara, prieteni!” și ascultarea fără judecată a tuturor ideilor au creat siguranță psihologică. De asemenea, conceptele prezentate au fost foarte utile și interesante. Cunoștințele dobândite mă vor ajuta în activitatea mea de consiliere în nutriție. Multe mulțumiri trainerilor Ascensis și organizatorilor! Cu siguranță voi mai participa în viitor și la alte evenimente de genul acesta. Partea de mentorat am perceput-o ca pe o lipsă de coerență. Mentoratul fiind o extensie a cursului, mă așteptam să se respecte aceleași idei. Nu am simțit atmosfera ca fiind primitoare pentru o persoană ca mine, la început. Dar ca toate experiențele, există ceva de învățat din fiecare moment trăit. Multe mulțumiri pentru tot!”

Bianca Gogoșoiu
studentă la Medicină, anul 5

Continuă să urmărești seria ”Testimoniale Student Antreprenor” pentru a afla și alte opinii despre cea de-a II-a ediție a programului ”Student Antreprenor” prin intermediul canalelor noastre de socializare:

https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd/

https://www.instagram.com/sas.umfcd/