Testimoniale Student Antreprenor – Ediția a II-a – #7

Odată cu finalizarea celei de-a II-a ediții a programului ”Student Antreprenor” este momentul să aflăm ce cred participanții despre acesta prin intermediul seriei ”Testimoniale Student Antreprenor”.

Suntem recunoscători pentru anul acesta în care am avut norocul de a cunoaște alți participanți entuziasmați de antreprenoriat prin noua ediție a proiectului Student Antreprenor. Suntem nerăbdători să le urmărim evoluția în următoarea perioadă. însă până atunci, sperăm ca impresiile lor să vă ajute pentru rezoluțiile de Anul Nou.

”În urma experienței dobândite în cadrul cursurilor de Antreprenoriat, pot afirma că antreprenoriatul înseamnă emoție! Îmi amintesc emoțiile primei zile de cursuri antreprenoriale și cum am ‘escaladat’ Everestul împreună. Pe urmă, ne-am apropiat și ne-am deschis față de tutorii noștri, față de colegi, și am ajuns să aștept cu mult entuziasm fiecare zi de cursuri, acel mic univers educațional care s-a format în mine, în care nu existau răspunsuri greșite, în care eram încurajați să ne exprimăm sincer și deschis ideile. Ma simt norocoasă că am fost printre cei 20 de studenți/rezidenți care au fost aleși pentru a beneficia de aceasta pregătire antreprenorială. Obișnuiam să cred că dacă o ușă mi se închide în nas, poate că nu e locul meu acolo. Dar am greșit, și am înțeles, cu ajutorul mentorilor și tutorilor noștri, că unele uși mărețe se deschid foarte greu, ele necesită multă muncă și perseverență. Am învățat să fiu mai puternică în fața eșecului și am dobândit ulterior purerea de a îmi analiza propriile eșecuri, pentru a înțelege unde am greșit, pentru a reveni cu forțe proaspete pe drumul meu către succes. Dragoș și Dan au toată stima mea, dar nu doar pe a mea, ci pe a tuturor! Iar despre mentorul meu, domnul doctor Wargha Enayati pot spune că a fost o mare onoare să il cunosc, să îl analizez și să învăț de la dumnealui. Pe lângă experiența antreprenorială și cea medicală, dumnealui ne-a vorbit și despre suflet, despre bunătate, despre omenie. De la Domnul Doctor am învățat că dacă pun suflet în toată munca mea, voi avea succes pe drumul meu, iar fericirea ține doar de sufletul nostru. Cu cât suntem mai buni, cu atât vom fi mai fericiți.”

Cristina Elena Voicu
studentă la Medicină, anul 1

Continuă să urmărești seria ”Testimoniale Student Antreprenor” pentru a afla și alte opinii despre cea de-a II-a ediție a programului ”Student Antreprenor” prin intermediul canalelor noastre de socializare:

https://sas.umfcd.ro/blog/

https://www.facebook.com/sas.umfcd/

https://www.instagram.com/sas.umfcd/