Student Antreprenor – Ediția a III-a

”„𝑺𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔𝒖𝒍 𝒊̂𝒏 𝒂𝒇𝒂𝒄𝒆𝒓𝒊 𝒑𝒓𝒆𝒔𝒖𝒑𝒖𝒏𝒆 𝒑𝒓𝒆𝒈𝒂̆𝒕𝒊𝒓𝒆, 𝒅𝒊𝒔𝒄𝒊𝒑𝒍𝒊𝒏𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒂̆ 𝒎𝒖𝒏𝒄𝒂̆. 𝑫𝒂𝒓 𝒅𝒂𝒄𝒂̆ 𝒏𝒖 𝒆𝒔̦𝒕𝒊 𝒔𝒑𝒆𝒓𝒊𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒖𝒓𝒊, 𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂̆𝒕̦𝒊𝒍𝒆 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒎𝒆𝒓𝒆𝒖 𝒇𝒐𝒂𝒓𝒕𝒆 𝒎𝒂𝒓𝒊.”

David Rockefeller

💡 Ai o idee de afacere în domeniul medical? Ai visat întotdeauna la propriul tău business, dar niciodată nu ai știut de unde să începi? Ai vrea să știi care sunt primii pași pentru a pune pe picioare propria ta afacere? 

✅ Dacă răspunsul tău este 𝐃𝐀 la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci este timpul să te înscrii la cea de-a treia ediție a cursului „Student Antreprenor”.

🔙 Lansat în anul 2020, cursul „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫” își propune să pregătească studenții și tinerii absolvenți ai UMFCD pentru a deveni viitorii lideri în domeniul antreprenoriatului în sănătate. 

👨🏻‍🏫 Vei avea ocazia să înveți de la 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢, cu peste 20 de ani de experiență în afaceri, cum poți pune bazele unui business, cum îți poți forma o echipă care să performeze și cum poți face față provocărilor care apar în procesul de dezvoltare al ideii tale de afacere. 

🗓️ Ediția de anul acesta a cursului „Student Antreprenor” se va desfășura în format 𝐅𝐈𝐙𝐈𝐂, conform următorului calendar:

  • 14-15.05.2022 – București
  • 20-22.05.2022 – într-o destinație din afara Bucureștiului, cu toate cheltuielile asigurate

🏆 Cursul se va finaliza în data de 28.05.2022 prin organizarea 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐀𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢, unde vei avea ocazia să îți prezinți, alături de echipa ta, proiectul de business pe care l-ai dezvoltat în cadrul cursului. Cele trei echipe câștigătoare ale concursului vor primii burse în valoare de 4000 lei (locul I), 2000 (locul II) și respectiv 1000 lei (locul III).

📝 Pentru a te înscrie, 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐣𝐨𝐬 𝐜𝐮 𝐝𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞, 𝐢̂𝐧𝐜𝐚𝐫𝐜𝐚̆ 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐂𝐕-𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚𝐬𝐬 și pregătește-te să fii următorul mare antreprenor în medicină din România. Termenul limită pentru completarea formularului și transmiterea documentelor solicitate este 18.04.2022, ora 23:59. 

Link formular: https://forms.gle/7yFw3VWrKyS1b1ub8