Podcast UMFCD
Prof. Dr. Mircea Ivan
alături de Prof. Univ. Dr. Simona Ruță
Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, continuă seria de podcast-uri, cu și despre personalități de renume ale comunității medicale academice.
 
Am avut deosebita plăcere și onoare să avem alături de noi o mare personalitate a lumii academice și universitare, domnul Prof Dr. Mircea Ivan, alumnus UMFCD promoția 1993, profesor asociat în cadrul Departamentului de Medicină, Indiana University School of Medicine și în Departamentul de Microbiologie și Imunologie, Indiana University, Indianapolis, SUA.
 
Prof Dr. Mircea Ivan a fost invitat special la Congresul UMFCD 2022, unde a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității noastre și a discutat despre cariera sa de cercetător cu doamna Prof. Univ. Dr. Simona Ruță, Prorector cu probleme de cercetare științifică în cadrul UMFCD, Șef disciplină Virusologie.
 
Vă invităm să urmăriți un nou podcast în care vom regăsi un model de bune practici pentru o carieră universitară și medicală de success!