14-15 Mai 2022 | Centrul Medical Enayati Medical City
Programul "Student Antreprenor"
EDITIA A III-A, MODUL I

In perioada 14 – 15 mai 2022, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe a organizat cea de-a III-a ediție a 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫”, în cadrul centrului medical Enayati Medical City.

Cursul desfășurat pe parcursul celor două zile și-a propus să pregătească studenții și tinerii absolvenți ai universității pentru a deveni viitori lideri #antreprenori în domeniul #sănătății. Gazdele cursului au fost trainerii specializați care au transmis participanților informații privind dezvoltarea unui #business, formarea și succesul unei echipe, precum și modalitatea de abordare a provocărilor ce apar în procesul de dezvoltare al ideilor de afaceri.

20-22 Mai 2022 | Hotel Mara din Sinaia
Programul "Student Antreprenor"
EDITIA A III-A, MODUL II

În perioada 20-22 mai 2022, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București prin Societatea Antreprenorială Studențească a organizat cel de-al doilea modul din cadrul 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫” 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐈𝐈-𝐚, la hotel Mara din Sinaia. 

Mulțumim trainerilor care au susținut cursul pentru informațiile teoretice și practice, contribuind la consolidarea cunoștințelor #antreprenoriale în rândul studenților participanți. 

Următoarea etapă a cursului, respectiv concursul de planuri de afaceri, se va desfășura în data de 28 mai, Sala Lazarescu – Facultatea de Farmacie UMFCD. 

Eveniment organizat în cadrul proiectului 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏 „𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐩𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐫𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃”.

28 Mai | Proiectul 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏
Concursul Planurilor de Afaceri

Ne bucurăm să anunțăm faptul că în data de 28 mai a fost organizat concursul Planurilor de afaceri, desfășurat în cadrul proiectului 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏 „𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 și 𝐜𝐫𝐞ș𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐩𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐫â𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 ș𝐢 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃. 

La concurs au participat studenții care au parcurs cele două module ale cursului „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐞𝐝iț𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐈𝐈-𝐚”, în cadrul căruia aceștia și-au dezvoltat creativitatea și spiritul inovativ, dar și abordarea unei atitudini pro-active a medicilor în domeniul #antreprenorial. 

În baza competențelor dobândite în cadrul cursului, studenții au beneficiat de posibilitatea participării la #concursul ce s-a desfășurat prin prezentarea unui plan de afaceri în fața unei Comisii de Concurs. 

Felicitări tuturor echipelor participante!