26 noiembrie | Proiectul 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏
Târgul de Business Plan

În data de 26 noiembrie a avut loc Târgul de Business Plan organizat de Societatea Antreprenorială Studențească cu sprijinul Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București și al Societății Studenților în Medicină din București (SSMB). 🤩🎓

La evenimentul susținut în Holul de Onoare al Palatului Facultății de Medicină, studenții antreprenori au prezentat planurile lor de afaceri construite până în prezent, precum și viitoarele direcții, alături de investitori ai mediului de afaceri și antreprenori experimentați.

Mulțumim antreprenorilor pentru susținerea acestei inițiative și studenților care sunt mereu alături de noi cu încredere și deschidere către cultura antreprenorială! 🎓

Evenimentul a fost desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0201 „Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD”.

28 octombrie | Proiectul 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏
“Primii pași în antreprenoriat” împreuna cu Banca Transilvania

În data de 28 octombrie 2022 a avut loc #workshopul “Primii pași în antreprenoriat” împreuna cu Banca Transilvania, workshop desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0201 👩🏻‍🎓 „Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD”, 🧑🏻‍🎓organizat de Societatea Antreprenorială Studențească UMFCD, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. 🎓

Astfel, am încheiat luna workshop-urilor în domeniul antreprenoriatului 💼, organizate de Societatea Antreprenorială Studențească cu sprijinul Universității de Medicina și Farmacie “Carol Davila” din București.
În urma celor patru workshop-uri, studenții noștri au învățat importanța și rolul antreprenoriatului în domeniul medical 🧑🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️, astfel încât să poată crea un plan de afaceri eficient pentru a-și transforma ideaa într-un business de success. 🧠💡
Mulțumim lectorilor pentru susținerea acestei inițiative și studenților care sunt mereu alături de noi cu încredere și deschidere către cultura antreprenorială! 🎓

7 octombrie | AntreprenorUMFCD
Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD

🔊 În data de 7 octombrie 2022 a avut loc primul #workshop în cadrul proiectului 👩🏻‍🎓„Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD”.🎓

Conf. Univ. Dr. Roxana Nedelcu a susținut workshop-ul 🧮“Cum îmi influențează educația antreprenorială cariera în domeniul medical – Discuții pe marginea unei experiențe academice internaționale la University of Rochester” 📚, introducând
participanții în cultura antreprenorială aplicată în domeniul medical. 🩺

🗓️ Luna workshop-urilor marca SAS UMFCD continuă cu încă un workshop în data de 13.10.2022, ora 18:00 la Sala Lăzărescu – Facultatea de Farmacie 💊UMFCD și va dezbate noțiuni generale de antreprenoriat în domeniul farmaceutic, alături de Ș.L. Dr. Dragoș Ciolan.
#sasumfcd #umfcd #antreprenoriat

28 Mai | Proiectul 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏
Concursul Planurilor de Afaceri

Ne bucurăm să anunțăm faptul că în data de 28 mai a fost organizat concursul Planurilor de afaceri, desfășurat în cadrul proiectului 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏 „𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 și 𝐜𝐫𝐞ș𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐩𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐫â𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 ș𝐢 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃. 

La concurs au participat studenții care au parcurs cele două module ale cursului „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐞𝐝iț𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐈𝐈-𝐚”, în cadrul căruia aceștia și-au dezvoltat creativitatea și spiritul inovativ, dar și abordarea unei atitudini pro-active a medicilor în domeniul #antreprenorial. 

În baza competențelor dobândite în cadrul cursului, studenții au beneficiat de posibilitatea participării la #concursul ce s-a desfășurat prin prezentarea unui plan de afaceri în fața unei Comisii de Concurs. 

Felicitări tuturor echipelor participante!

20-22 Mai 2022 | Hotel Mara din Sinaia
Programul "Student Antreprenor"
EDITIA A III-A, MODUL II

În perioada 20-22 mai 2022, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București prin Societatea Antreprenorială Studențească a organizat cel de-al doilea modul din cadrul 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫” 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐈𝐈-𝐚, la hotel Mara din Sinaia. 

Mulțumim trainerilor care au susținut cursul pentru informațiile teoretice și practice, contribuind la consolidarea cunoștințelor #antreprenoriale în rândul studenților participanți. 

Următoarea etapă a cursului, respectiv concursul de planuri de afaceri, se va desfășura în data de 28 mai, Sala Lazarescu – Facultatea de Farmacie UMFCD. 

Eveniment organizat în cadrul proiectului 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏 „𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐩𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐫𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃”.

14-15 Mai 2022 | Centrul Medical Enayati Medical City
Programul "Student Antreprenor"
EDITIA A III-A, MODUL I

In perioada 14 – 15 mai 2022, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe a organizat cea de-a III-a ediție a 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫”, în cadrul centrului medical Enayati Medical City.

Cursul desfășurat pe parcursul celor două zile și-a propus să pregătească studenții și tinerii absolvenți ai universității pentru a deveni viitori lideri #antreprenori în domeniul #sănătății. Gazdele cursului au fost trainerii specializați care au transmis participanților informații privind dezvoltarea unui #business, formarea și succesul unei echipe, precum și modalitatea de abordare a provocărilor ce apar în procesul de dezvoltare al ideilor de afaceri.