9 noiembrie 2023 | Amfiteatrul Dan Theodorescu
Expoziția Atelierelor de Microproducție

🌟 În data de 9 Noiembrie, în cadrul evenimentului „Săptămâna Științifică” organizat de Liga Studenților în Medicină Dentară din București, am avut ocazia de a organiza Expoziția Atelierelor de Microproducție.

🦷 Astfel, am putut expune o parte dintre dinții artificiali creați de către studenții participanți la Atelierele Practice de Microproducție în Stomatologie Digitală desfășurate în cadrul proiectului nostru. 

📣 Cu prilejul acestei manifestări științifice, am promovat și celelalte activități și evenimente viitoare ale Societății.

8 noiembrie 2023 | Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie
My First Haptic Experience in Dentistry

📆 În data de 8 Noiembrie a avut loc workshop-ul „My First Haptic Experience in Dentistry”, organizat în parteneriat cu SAS-UMFCD, susținut în cadrul proiectului „Săptămâna Științifică” organizat de Liga Studenților la Medicina Dentara București.

🦷 În cadrul workshop-ului studenții au avut posibilitatea să testeze pentru prima dată simulatorul intrat recent în dotarea Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie UMFCD.

⭐️ Participanții workshop-ului au putut testa metodele de frezare, tehnica de detartraj și au realizat prima lor anestezie sub îndrumarea doamnelor Conf. Dr. Ana-Maria Țâncu și Ș.L. Dr. Mihaela Pantea.

6 noiembrie 2023 | Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie
Fluxul Tehnologic de Obținere a Protezelor Digitale

🌟 Astăzi a fost o zi plină de descoperiri și inspirație, deoarece am avut privilegiul de a fi parteneri la workshop-ul cu tema „Fluxul Tehnologic de Obținere a Protezelor Digitale”!

🥼Alături de domnul Conf. Dr. Lucian-Toma Ciocan, am explorat cele mai recente inovații în crearea protezelor digitale. Am descoperit tehnologii de vârf, materiale inovatoare și am împărtășit idei despre cum putem face ca aceste proteze să fie mai accesibile și personalizate pentru beneficiari.

🌐A fost o experiență interesantă să vedem cum colaborarea interdisciplinară poate schimba viețile oamenilor și să ne bucurăm de entuziasmul fiecărui participant. Acesta este doar începutul unei călătorii pline de speranță și inovație pentru a face lumea un loc mai bun.

31 octombrie 2023 | Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie
Noțiuni generale de antreprenoriat în domeniul farmaceutic

🥳Luna Antreprenoriatului se încheie odată cu susținerea ultimului workshop, intitulat „Noțiuni generale de antreprenoriat în domeniul farmaceutic”, desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0601.

💫Workshop-ul a avut loc în data de 31 octombrie, în cadrul Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie din strada Thomas Masaryk 19 și a fost susținut de domnul Conf. Dr. Dragoș Ciolan. În cadrul acestui workshop participanții au avut ocazia să pună bazele primelor noțiuni legate de antreprenoriatul farmaceutic. Aceștia au putut împărtăși opinii legate de domeniul farmaceutic și au aflat informații utile din propria experiență a speaker-ului.

🏆La finalul zilei, fiecare student a participat la o tombolă unde au putut câștiga premii din partea Anatomika și VMax Karting Romexpo.

27 octombrie 2023 | BT STUP
Antreprenoriat medical — Soluție sau compromis? Human Banking!

📮Luna Antreprenoriatului continuă cu cel de-al treilea workshop, intitulat „Antreprenoriat medical — Soluție sau compromis? Human Banking!„, desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0601.

✨️ Workshop-ul a avut loc în cadrul BT STUP din Calea Șerban Vodă 206 și a fost susținut de Oana Brad și Ionela Mișculescu — membri BT Divizia pentru Medici. Pe parcursul celor două ore participanții au avut parte de discuții valoroase din experiențele și învățăturile personale ale fondatorului clinicii medicale ScanMed — Horia Vladescu, invitat BT STUP.

🎫 La finalul zilei participanții au participat la tombola cu premii din partea partenerilor SAS-UMFCD, Anatomika și VMax Karting Romexpo.

26 octombrie 2023 | Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie
Prezentarea proiectelor antreprenoriale – sfaturi practice si strategii de succes

🎯 Continuăm Luna Antreprenoriatului cu cel de-al doilea workshop, intitulat „Prezentarea proiectelor antreprenoriale – sfaturi practice si strategii de succes”, desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0601.

✨ Acesta a avut loc pe data de 26 octombrie, în cadrul Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie din Strada Thomas Masaryk 19, a fost susținut de Conf. Dr. Roxana Nedelcu, și a avut în componență prezentarea parcursului dezvoltării unei afaceri de succes, venite din experiența personală, precum și o parte practică interactivă, în care participanții au creat echipe în vederea rezolvării unei probleme de natură antreprenorială.

🎁 La finalul zilei, studenții și absolvenții au participat la o tombolă cu premii din partea partenerilor SAS-UMFCD, Anatomika și Vmax RomExpo.

20231026_194157
IMG_9639
17 Iulie - 18 Octombrie 2023 | Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie
Atelierele Practice de Microproducție în Stomatologie Digitală

🚀 În perioada 17 Iulie – 18 Octombrie 2023, 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐚 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 (SAS-UMFCD), în colaborare cu 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐝𝐢𝐬𝐜𝐢𝐩𝐥𝐢𝐧𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐒𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 (C.I.C.D.S), a organizat Atelierele Practice de Microproducție în Stomatologie Digitală – Scanare și Printare 3D, în cadrul Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie. Atelierele s-au desfășurat în cadrul Proiectului 𝐶𝑁𝐹𝐼𝑆-𝐹𝐷𝐼-2023-𝐹-0601 „𝐷𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑔𝑎̂𝑛𝑑𝑖𝑟𝑖𝑖 𝑎𝑛𝑡𝑟𝑒𝑝𝑟𝑒𝑛𝑜𝑟𝑖𝑎𝑙𝑒 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑖𝑛𝑜𝑣𝑎𝑟𝑒 𝑠̦𝑖 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑡𝑖𝑣𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑎 𝑟𝑎̆𝑠𝑝𝑢𝑛𝑠 𝑙𝑎 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑡𝑒ℎ𝑛𝑜𝑙𝑜𝑔𝑖𝑐𝑒 𝑠̦𝑖 𝑑𝑖𝑔𝑖𝑡𝑎𝑙𝑒 𝑖̂𝑛 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒 – 𝐷𝑖𝑔𝑖𝑀𝑒𝑑”. 

🎓 Modulele au implicat participarea Studenților de la Facultatea de Stomatologie și FMAM (specialitatea Tehnică Dentară) și s-au derulat în cadrul Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie (L.T.D.S) din str. Thomas Masaryk nr. 19, conform următorului calendar: 

𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝟏 (perioada 17-19.07.2023) – Acest modul se concentrează pe aspectele tehnologice și de design din domeniu. Studenții au învățat să identifice și să creeze designuri grafice folosind software specializat pentru a modela structuri dentare. De asemenea, aceștia au fost instruiți în generarea fișierelor .gcode, care sunt esențiale pentru controlul imprimantelor 3D utilizate în stomatologie, competențe tehnice cruciale în avansarea practicii stomatologice. 

𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝟐 (perioada 01-03.08.2023) – În cadrul acestui modul din domeniul, studenții au fost implicați în procesul de scanare a seturilor dentare, etapă esențială pentru obținerea datelor precise despre structura dentară a pacienților. Folosind tehnologie de scanare 3D avansată, aceștia au capturat detaliile anatomice ale dinților și au creat modele digitale complexe. 

𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝟑 (perioada 18-20.09.2023) – În cadrul acestui modul studenții au avut ocazia de a printa seturile de dinți cu ajutorul imprimantelor 3D. Această tehnologie avansată a permis studenților să obțină modele detaliate ale diferitelor tipuri de dinți, care pot fi utilizate în scopuri educaționale și de instruire în stomatologie, facilitând astfel înțelegerea anatomică și practica procedurilor dentare. 

𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝟒 (perioada 16-18.10.2023) – În cadrul acestui modul studenții au realizat seturi de dinți artificiali utilizați pentru confecționarea machetelor protezelor parțiale și totale. Acești dinți artificiali confecționați de către studenți cu ajutorul softurilor specializate în creare și machetare 3D sunt utilizate pentru a planifica și testa diferite soluții de tratament pentru pacienți, asigurând o abordare precisă în domeniul stomatologiei protetice. 

👏🏻 Inițiativa noastră reprezintă o oportunitate pentru studenți de a-și dezvolta 𝒔𝒑𝒊𝒓𝒊𝒕𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒑𝒓𝒆𝒏𝒐𝒓𝒊𝒂𝒍 și de a se familiariza cu tehnologiile inovatoare din stomatologie. 

📢 Pentru mai multe detalii despre evenimentele viitoare, nu uitați să urmăriți paginile noastre de social media. 

17 octombrie 2023 | Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie
Elemente de comunicare științifică în antreprenoriatul medical

💜 Debutul Lunii Antreprenoriatului, desfășurată în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0601, a fost marcat prin organizarea unui prim workshop intitulat „Elemente de comunicare științifică în antreprenoriatul medical”. 

✨ Acesta a avut loc pe data de 17 octombrie și a fost susținut de Conf. Dr. Mihnea-Ioan Nicolescu, care a subliniat importanța cuvintelor și a poveștii din spatele oricărui produs din sfera antreprenoriatului medical. 

📚 Workshopul a fost alcătuit din două părți: în prima s-a pus accent pe modul în care putem crea o prezentare și asupra noțiunii de „PowerPoint” care vine de la puterea punctului de vedere, iar în cea de-a doua parte au fost subliniate elementele necesare unui business medical de succes: povestea, oamenii, limbajul adecvat etc. 

🎁 La finalul zilei, studenții și absolvenții au participat la o tombolă cu premii din partea sponsorilor Anatomika și VMax Karting Romexpo.

Octombrie 2023 | Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0601
Luna Antreprenoriatului

SAS-UMFCD revine cu cea de-a doua ediție a evenimentului „Luna Antreprenoriatului”, de această dată cu o serie nouă de programe potrivite fiecăruia dintre voi.

✅ Dacă sunteți studenți sau absolvenți, în primii trei ani, ai Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și antreprenoriatul este unul dintre punctele voastre de interes, luna aceasta aveți oportunitatea de a participa gratuit la workshop-urile cu tematică specială organizate de echipa noastră!

📆 Calendarul acestei ediții este următorul:

  1. „Elemente de comunicare științifică în antreprenoriatul medical” susținut de Conf. Dr. Mihnea Nicolescu – 17.10.2023 – 18:00-20:00 – Laboratorul de Tehnici Digitale în Stomatologie – Str. Thomas Masaryk 19
  2. „Prezentarea proiectelor antreprenoriale – sfaturi practice și strategii de succes” susținut de Conf. Dr. Roxana Nedelcu – 26.10.2023 – 18:00-20:00 – Laboratorul de Tehnici Digitale în Stomatologie – Str. Thomas Masaryk 19
  3. „Human Banking” susținut de Banca Transilvania – Divizia pentru Medici – 27.10.2023 – 14:00-17:00 – BT STUP – Calea Șerban Vodă 206
  4. „Noțiuni generale de antreprenoriat în domeniul farmaceutic” susținut de Conf. Dr. Dragoș Ciolan – 31.10.2023 – 18:00-20:00 – Laboratorul de Tehnici Digitale în Stomatologie – Str. Thomas Masaryk 19

‼️În cadrul fiecărui workshop, sunt disponibile 30 locuri pentru participanți, ce vor fi atribuite pe baza principiului „Primul venit, primul servit”.

🔗 Vă puteți înscrie la unul sau mai multe workshop-uri completând formularul disponibil mai jos!

11 octombrie 2023 | Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie
Concursul Planurilor de Afaceri

🍂 Data de 11 octombrie 2023 a fost marcată de Concursul Planurilor de Afaceri, etapa finală din cadrul Programului de Dezvoltare a Competențelor Antreprenoriale „Student Antreprenor”, în cadrul căruia echipele participante au avut ocazia de a-și prezenta ideile de afaceri pentru care au muncit constant de-a lungul mai multor săptămâni, folosindu-se de cunoștințele dobândite din partea mentorilor care ne-au fost alături. 

🥇Dorim să urăm sincere felicitări echipei câștigătoare, formate din Cucu Maria-Mihaela și Secu Rareș-Nicolae, care au prezentat conceptul Rezo, o abordare inovativă în domeniul prevenției bolilor cu transmitere sexuală. Sperăm să rămâneți la fel de ambițioși și să duceți mai departe planurile voastre! 💛 

🥈 Locul al doilea a fost câștigat de echipa formată din Rădoi Laura-Cristina, Petcu Mihai-Lucian și Preda Valentin ce au prezentat conceptul ProsthesisAI ce vine în ajutorul medicilor stomatologi în realizarea materialelor protetice folosind inteligența artificială. 

🥉 A treia echipă clasată, formată din Petcu Daniel, Chiriță Bogdan și Pleșa Bogdan-Gabriel, a prezentat conceptul geneZis, ce folosește realitatea virtuală pentru soluționarea anumitor provocări din domeniul medical. 

🌟 Le mulțumim tuturor participanților, mentorilor și membrilor juriului pentru entuziasmul, pasiunea și implicarea pe care le-au arătat de-a lungul Programului „Student Antreprenor”. Odată cu încheierea cu succes a acestuia, putem afirma cu tărie că împreună am reușit să dezvoltăm idei de afaceri fezabile ce vor putea fi lansate în curând în ecosistemul medical și, totodată, să ne atingem scopul de a crește gradul de conștientizare a importanței educației antreprenoriale în rândul tinerilor mediciniști

🚀 Rămâneți aproape de canalele noastre de social media pentru a afla în continuare activitățile pe care echipa SAS-UMFCD le-a pregătit.

21-29 septembrie 2023 | Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0601
Școala de Vară

📅 În perioada 21-29 septembrie 2023 a avut loc Școala de Vară, din cadrul Programului de Dezvoltare a Competențelor Antreprenoriale „Student Antreprenor” organizat de către Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD (SAS-UMFCD).

🔷 Școala de Vară s-a desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0601 – „Dezvoltarea gândirii antreprenoriale prin inovare și creativitate ca răspuns la transformările tehnologice și digitale în sănătate – DigiMed”🎓

📈 La acest eveniment, studenții participanți au avut ocazia să își dezvolte mai departe proiectele antreprenoriale și să își îmbunătățească aptitudinile și cunoștințele din sfera antreprenoriatului.

🔶 Mulțumim tuturor speaker-ilor pentru susținerea acestei inițiative și pentru timpul dedicat acestui curs! Felicităm toți participanții pentru curajul, implicarea și devotamentul de care au dat dovadă în cadrul cursului!

☀️ Următorul pas pentru participanți este prezentarea ideilor antreprenoriale în cadrul Concursului Planurilor de Afaceri, care se va desfășura în luna Octombrie 2023.

17-20 iulie 2023 | Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0601
Cursul „Student Antreprenor”

📅 În perioada 17-20 iulie 2023 a avut loc Cursul de Competențe Antreprenoriale „Student Antreprenor” – Ediția a IV-a, din cadrul Programului de Dezvoltare a Competențelor Antreprenoriale „Student Antreprenor” organizat de către Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD (SAS-UMFCD).

🔷 Cursul s-a desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0601 – „Dezvoltarea gândirii antreprenoriale prin inovare și creativitate ca răspuns la transformările tehnologice și digitale în sănătate – DigiMed”🎓

📈 La acest eveniment, studenții participanți au avut ocazia să își dezvolte și să își îmbunătățească aptitudinile și cunoștințele din sfera antreprenoriatului, precum și să facă primii pași în realizarea și dezvoltarea propriilor planuri de afaceri.

🔶 Mulțumim trainerilor, Dan Burlacu și Dragoș Nicolescu, pentru susținerea acestei inițiative și pentru timpul dedicat acestui curs! Felicităm toți participanții pentru curajul, implicarea și devotamentul de care au dat dovadă în cadrul cursului!

☀️ Următorul pas pentru participanți este dezvoltarea ideilor antreprenoriale în cadrul Școlii de Vară, care se va desfășura în luna Septembrie 2023.

👀 Urmăriți în continuare pagina noastră pentru a descoperi noutățile pe care vi le pregătim.

17 iulie 2023 | Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0601
Primul Modul de Microproducție

🚀 În data de 17 Iulie 2023, Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD (SAS-UMFCD), în parteneriat cu Centrul Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie (C.I.C.D.S), a avut plăcerea să susțină primul Modul de Microproducție pentru studenți, din cadrul Proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0601 „Dezvoltarea gândirii antreprenoriale prin inovare și creativitate ca răspuns la transformările tehnologice și digitale în sănătate – DigiMed”

🎓 Primul modul a implicat participarea unui număr de 60 de studenți de la Facultatea de Stomatologie și FMAM (specialitatea Tehnică Dentară) și a fost derulat în cadrul Laboratorului de Tehnici Digitale în Stomatologie (L.T.D.S) din str. Thomas Masaryk, nr. 19. 

💻 Studenții au avut oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile în designul modelelor grafice folosind software-uri specializate și de a crea fișiere .gcode. 

📅Suntem entuziasmați să vă anunțăm că atelierele vor continua să se desfășoare conform calendarului publicat, iar modulele următoare vor avea aplicații practice diferite. 

👏 Inițiativa noastră reprezintă o șansă unică pentru studenți de a-și exersa spiritul antreprenorial și de a se familiariza cu tehnologiile inovatoare din domeniul stomatologiei. 

27 mai 2023 | Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0601
Tehnici de Negociere Constructivă în Afaceri

În data de 27 mai 2023 a avut loc workshopul “Tehnici de Negociere Constructivă în Afaceri organizat de către Societatea Antreprenorială Studențească a UMFCD, în parteneriat cu Societatea Antreprenorială Studențească a Universității Transilvania din Brașov.

Workshopul s-a desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0601 „Dezvoltarea gândirii antreprenoriale prin inovare și creativitate ca răspuns la transformările tehnologice și digitale în sănătate – DigiMed”.🎓

La acest eveniment, 20 dintre studenții noștri și ai Universității Transilvania din Brașov au avut ocazia să își dezvolte și îmbunătățească aptitudinile de negociere, o calitate esențială pentru oricine este interesat de transpunerea în realitate a unei idei de afaceri de succes. 🗣️

Prin intermediul acestui workshop am marcat oficial începerea evenimentelor marca SAS UMFCD pentru anul 2023. 🌟

Mulțumim lectorilor pentru susținerea acestei inițiative și studenților care sunt mereu alături de noi cu încredere și deschidere către cultura antreprenorială! 💼

Viitori antreprenori, vi se pregătesc în continuare surprize, așadar rămâneți pe poziții pentru viitoarele proiecte SAS-UMFCD!

26 noiembrie 2022 | Proiectul 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏
Târgul de Business Plan

În data de 26 noiembrie a avut loc Târgul de Business Plan organizat de Societatea Antreprenorială Studențească cu sprijinul Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București și al Societății Studenților în Medicină din București (SSMB). 🤩🎓

La evenimentul susținut în Holul de Onoare al Palatului Facultății de Medicină, studenții antreprenori au prezentat planurile lor de afaceri construite până în prezent, precum și viitoarele direcții, alături de investitori ai mediului de afaceri și antreprenori experimentați.

Mulțumim antreprenorilor pentru susținerea acestei inițiative și studenților care sunt mereu alături de noi cu încredere și deschidere către cultura antreprenorială! 🎓

Evenimentul a fost desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0201 „Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD”.

28 octombrie 2022 | Proiectul 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏
“Primii pași în antreprenoriat” împreună cu Banca Transilvania

În data de 28 octombrie 2022 a avut loc #workshopul “Primii pași în antreprenoriat” împreuna cu Banca Transilvania, workshop desfășurat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0201 👩🏻‍🎓 „Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD”, 🧑🏻‍🎓organizat de Societatea Antreprenorială Studențească UMFCD, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. 🎓

Astfel, am încheiat luna workshop-urilor în domeniul antreprenoriatului 💼, organizate de Societatea Antreprenorială Studențească cu sprijinul Universității de Medicina și Farmacie “Carol Davila” din București.
În urma celor patru workshop-uri, studenții noștri au învățat importanța și rolul antreprenoriatului în domeniul medical 🧑🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️, astfel încât să poată crea un plan de afaceri eficient pentru a-și transforma ideaa într-un business de success. 🧠💡
Mulțumim lectorilor pentru susținerea acestei inițiative și studenților care sunt mereu alături de noi cu încredere și deschidere către cultura antreprenorială! 🎓

18 octombrie 2022 | AntreprenorUMFCD
Marketing digital în sfera medicală și domeniul stomatologic

În data de 18 octombrie 2022 a avut loc cel de-al treilea #workshop în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0201 👩🏻‍🎓„Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD”👨🏽‍🎓, organizat de Societatea Antreprenorială Studențească UMFCD, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. 🎓 Ș.L Dr. Mihnea Nicolescu, a dezbătut aspecte referitoare la marketingul digital în sfera medicală și domeniul stomatologic. 📚🩺 🗓️ Întrucât luna octombrie este luna workshop-urilor📈 marca SAS UMFCD, următorul workshop din cadrul seriei se va desfășura în data de 28.10.2022, începând cu ora 15:00, la sediul STUP al Băncii Transilvania 💡 și va dezbate prezentarea primilor pași în antreprenoriat. Ne bucurăm să avem alături de noi studenți care se implică în susținerea obiectivului nostru principal: dezvoltarea și cultivarea spiritului antreprenorial în domeniul medical!🥼🩺 #sasumfcd #umfcd #antreprenoriat #workshop #lunaantreprenorilor

13 octombrie 2022 | AntreprenorUMFCD
Noțiuni generale de antreprenoriat în domeniul farmaceutic

🔊 Ne bucurăm să anunțăm că în data de 13 octombrie 2022 a avut loc cel de-al doilea #workshop în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0201 👩🏻‍🎓„Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD”👨🏽‍🎓, organizat de Societatea Antreprenorială Studențească UMFCD, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

🎓 În cadrul workshop-ului 🧮“Noțiuni generale de antreprenoriat în domeniul farmaceutic” 📚 susținut de către Ș.L Dr. Dragoș Ciolan, studenții participanți au avut oportunitatea să descopere atât noțiuni teoretice, cât și practice din cultura antreprenorială aplicată în domeniul farmaceutic și în domeniul medical. 🩺 🗓️

Întrucât luna octombrie este luna workshop-urilor📈 marca SAS UMFCD, următorul workshop din cadrul seriei se va desfășura în data de 18.10.2022, începând cu ora 17:00, Sala Lăzărescu – Facultatea de Farmacie 💊UMFCD și va dezbate Marketingul digital în sfera medicală și domeniul stomatologic, alături de Ș.L. Dr. Mihnea Nicolescu.

🎉Felicitări tuturor studenților implicați în dezvoltarea și cultivarea spiritului antreprenorial în domeniul medical! 🥼🩺

#sasumfcd #umfcd #antreprenoriat

 
7 octombrie 2022 | AntreprenorUMFCD
Cum îmi influențează educația antreprenorială cariera în domeniul medical

🔊 În data de 7 octombrie 2022 a avut loc primul #workshop în cadrul proiectului 👩🏻‍🎓„Dezvoltarea și creșterea aptitudinilor antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMFCD – AntreprenorUMFCD”.🎓

Conf. Univ. Dr. Roxana Nedelcu a susținut workshop-ul 🧮“Cum îmi influențează educația antreprenorială cariera în domeniul medical – Discuții pe marginea unei experiențe academice internaționale la University of Rochester” 📚, introducând
participanții în cultura antreprenorială aplicată în domeniul medical. 🩺

🗓️ Luna workshop-urilor marca SAS UMFCD continuă cu încă un workshop în data de 13.10.2022, ora 18:00 la Sala Lăzărescu – Facultatea de Farmacie 💊UMFCD și va dezbate noțiuni generale de antreprenoriat în domeniul farmaceutic, alături de Ș.L. Dr. Dragoș Ciolan.
#sasumfcd #umfcd #antreprenoriat

28 Mai 2022 | Proiectul 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏
Concursul Planurilor de Afaceri

Ne bucurăm să anunțăm faptul că în data de 28 mai a fost organizat concursul Planurilor de afaceri, desfășurat în cadrul proiectului 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏 „𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 și 𝐜𝐫𝐞ș𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐩𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐫â𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 ș𝐢 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃. 

La concurs au participat studenții care au parcurs cele două module ale cursului „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐞𝐝iț𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐈𝐈-𝐚”, în cadrul căruia aceștia și-au dezvoltat creativitatea și spiritul inovativ, dar și abordarea unei atitudini pro-active a medicilor în domeniul #antreprenorial. 

În baza competențelor dobândite în cadrul cursului, studenții au beneficiat de posibilitatea participării la #concursul ce s-a desfășurat prin prezentarea unui plan de afaceri în fața unei Comisii de Concurs. 

Felicitări tuturor echipelor participante!

20-22 Mai 2022 | Hotel Mara din Sinaia
Programul "Student Antreprenor"
EDITIA A III-A, MODUL II

În perioada 20-22 mai 2022, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București prin Societatea Antreprenorială Studențească a organizat cel de-al doilea modul din cadrul 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫” 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐈𝐈-𝐚, la hotel Mara din Sinaia. 

Mulțumim trainerilor care au susținut cursul pentru informațiile teoretice și practice, contribuind la consolidarea cunoștințelor #antreprenoriale în rândul studenților participanți. 

Următoarea etapă a cursului, respectiv concursul de planuri de afaceri, se va desfășura în data de 28 mai, Sala Lazarescu – Facultatea de Farmacie UMFCD. 

Eveniment organizat în cadrul proiectului 𝐂𝐍𝐅𝐈𝐒-𝐅𝐃𝐈-𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟎𝟐𝟎𝟏 „𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐩𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐫𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃”.

14-15 Mai 2022 | Centrul Medical Enayati Medical City
Programul "Student Antreprenor"
EDITIA A III-A, MODUL I

In perioada 14 – 15 mai 2022, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe a organizat cea de-a III-a ediție a 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫”, în cadrul centrului medical Enayati Medical City.

Cursul desfășurat pe parcursul celor două zile și-a propus să pregătească studenții și tinerii absolvenți ai universității pentru a deveni viitori lideri #antreprenori în domeniul #sănătății. Gazdele cursului au fost trainerii specializați care au transmis participanților informații privind dezvoltarea unui #business, formarea și succesul unei echipe, precum și modalitatea de abordare a provocărilor ce apar în procesul de dezvoltare al ideilor de afaceri.